Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2010 12:57 - Замърсеният въздух
Автор: sonyagarcheva Категория: Технологии   
Прочетен: 3193 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 17.08.2010 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Замърсеният въздух imageДишането на замърсен въздух е едно от най-разпространените вредни въздействия върху човека. Днес чист въздух има само в отдалечените райони от шосетата, индустриалните зони и градовете. Чист въздух се среща само в ненаселените места като горите, дивите поляни и планинските райони. Растителността има безценното свойство да пречиства въздуха като задържат прахта и преработват въглеродния диоксид в кислород чрез процеса фотосинтеза. За съвременния човек, живеещ в големите градове е силно препоръчително да намира време за излети сред природата, за да могат дробовете и кръвта да се пречистят макар и в малки стойности.
През летните отпуски е много по-добре да прекарате почивката си в планината, отколкото на морското крайбрежие, където е силно населено и замърсено. Една или две седмици сред природата ще се отразят много благоприятно върху здравето ви - токсините ще намалеят, замърсената кръв и бели дробове ще се пречистят много повече ако се застоите в планината повече от един ден, планиран за пикник.
Във всяко затворено помещение, където има хора, въздухът силно се замърсява, особено и ако се пуши. В стаите кислородът намалява, докато въглеродният диоксид и други вредни газове увеличават количеството си. Йонният състав на въздуха също се променя. При продължителен престой в затворена стая със замърсен въздух се наблюдават множество симптоми на отпадналост, световъртеж, гадене, изстиване на крайниците.
Замърсеният въздух е причина за много заболявания днес. Въпреки, че замърсеният въздух е почти навсякъде около нас, проветрявайте жилищата си редовно. През топлите сезони може изобщо да не затваряте някой прозорец. През зимата не се притеснявайте да проветрявате редовно. Разходите за електроенергия са по-незначителни от това, което си причинявате, живеейки в замърсен въздух.


Уникална иновация, осигуряваща чист въздух
image

Този високотехнологичен, изключително ефикасен уред е както красив, така и лесен за употреба. Създаден е по революционна технология, с помощта на която запазва домовете ни чисти и сигурни. Възпроизвеждайки естествени природни механизми, Therapy Air® Ion е както мултифункционален, така и технически усъвършенстван. Притежава стилен външен вид и е лесен за употреба. Ще ви даде възможността да се наслаждавате на чист, горски въздух, навсякъде около вас.
Една от основните характеристики на Therapy Air® Ion е, че неговите невероятни възможности и технология могат да бъдат прилагани чрез използването на лесен за употреба от потребителя директен интерфейс. Предпочитаните от вас настройки могат да бъдат програмирани чрез натискане на съответното копче.

Therapy Air® Ion е идеалното решение, за да запазим местата, в които живеем чисти и сигурни, тъй като неговите филтри, пречистват и обогатяват въздуха с отрицателни йони.
image

Zepter Therapy Air® Ion е оборудван с 5 различни, пречистващи въздуха филтри:

  1. антистатичен филтър (предварителен електростатичен филтър);
  2. антибактериален филтър (среден филтър);
  3. ХЕПА филтър (HEPA филтър)
  4. антиалергичен филтър (AG антиалергичен филтър);
  5.  
  1. филтър с активен въглерод (AC ароматизиращ филтър).
Всички замърсявания във въздуха биват отстранявани, когато преминат през 5-те филтъра, които играят ролята на непреодолими бариери. image Функционалността и революционната технология на Therapy Air® Ion са идеално отразени в неговия семпъл и същевременно модерен дизайн. Плоската му форма и стилният контролен панел представляват чудесна комбинация от използвани технологични материали и приятни цветове, които превръщат Therapy Air® Ion в модна икона, която се вписва еднакво добре и в класическа, и в модерна обстановка на дома.

Therapy Air® Ion е елегантен и е съобразен с последните тенденции във вътрешния дизайн.

Изчистеният му красив външен вид изглежда несъвместим с възможностите му за ефективно пречистване на въздуха, който дишате.

Можете да се наслаждавате на изключителен уред с красив външен вид, притежаващ отлични функционални характеристики и осигуряващ несравнимо удобство за потребителя.

Това е професионален уред за употреба в домашни условия с най-добрия външен вид, който можете да желаете
Поемете дълбоко въздух и го погледнете.
Наистина е вярно- това е вашият Therapy Air® Ion.

 





Тагове:   дом,   въздух,   жилище,   ZEPTER,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sonyagarcheva
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 771438
Постинги: 206
Коментари: 134
Гласове: 395
Спечели и ти от своя блог!