Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2010 13:37 - Уитни Хюстън разочарова австралийските си почитатели
Автор: sonyagarcheva Категория: Изкуство   
Прочетен: 1144 Коментари: 1 Гласове:
2



 Певицата не успя да хване високите тонове, характерни за нея в епогея й, коментираха феновете

Уитни Хюстън разочарова австралийските си почитатели с концерта си в Брисбейн. Част от посетителите си тръгнаха още в самото начало на шоуто с коментара, че било по-добре певицата да не излиза на сцената.

Уитни Хюстън наскоро се завърна на голямата сцена след отсъствие, заради проблеми с наркотици и семейни скандали. Очевидно това се е отразило на гласа й, след като не успя да хване високите тонове, характерни за нея в епогея й, коментираха разочарованите й почитатели. 

Според тях Уитни изглеждала жалка и безпомощна и събудила по-скоро състрадание, отколкото яд у феновете си, платили около 170 долара за билет. Певицата планира още един концерт - в Сидни, когато всички очакват да се реваншира за слабото си представяне. 


image





Тагове:   Хюстън,


Гласувай:
2



1. rpatel - Жалко! Невероятен глас имаше тази ...
23.02.2010 13:40
Жалко! Невероятен глас имаше тази жена. Дано го възстанови, но наркотиците не прощават. А тя години наред живя заобиколена с наркотици. Но самият факт, че се е измъкнала от този ад и се опитва да възстанови кариерата си заслужава поздравления. Дано успее да достигне до нивото на което беше преди!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sonyagarcheva
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 771475
Постинги: 206
Коментари: 134
Гласове: 395
Спечели и ти от своя блог!