Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2010 23:10 - Каква трябва да е твоята кариера според зодията???
Автор: sonyagarcheva Категория: Забавление   
Прочетен: 2248 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 16.08.2010 23:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Със сигурност ще се забавлявате като прочетете какво са ви отредили звездите, според знака под който сте родени :)))

Овен

Вие сте огнени, енергични, напористи, смели и обичате експериментите. Затова е напълно естествено, че ще изберете за професия такава, в която се изисква решителност, смелост и всеотдайност. Ако не ви влече попрището на военен или друга "мъжка професия", вие ще се реализирате много успешно като творец. Джак Никълсън е роден под знака на Овена, a също и Соня Гарчева;–) . Пробивните сте и винаги ще имате успех. Ще се реализирате добре в банка, като счетоводители или като компютърни специалисти, защото пред вас ще има много предизвикателства и интересни проблеми за решаване. Монотонната и еднообразна работа не е за вас. Затова няма да се реализирате блестящо като чиновник или работник на конвейер. Успехи в банковото дело, валутни операции, търговия с ценни книжа, строителство на пътища, транспорт на товари, търговия с напитки и десерти.

Телец

Практични, земни и предприемчиви, вие искате да сте по-близо до материалното и затова се стремите към професии, свързани с икономиката -финансисти, икономисти, счетоводители. Дори и да се насочите към изкуството, ще се реализирате там, където то може да се пипне - скулптура, дърворезба, керамика. За вас духовното поприще също е добро, защото сте смели мечтатели. Буда е роден под знака на Телеца. Успехи в строителството, търговия с недвижими имоти, ремонт на сгради, производство на козметика, организиране на светски тържества, туризъм, хотелиерство, отглеждане на цветя и животни, автобусен транспорт.

Близнаци

Вашата стихия са пътуванията, командировките, пресконференциите, срещите. Вие ще се реализирате отлично като журналисти, PR, търговия. Имате отличен интелект и усет към точните изказвания. Отлично ще се реализирате като писател или поет. Пушкин е роден под знака на Близнаците. Вие обичате да популяризирате - всяка сложна теория вие можете да я поднесете на публиката по съвсем разбираем начин. Телевизионната журналистика е вашата стихия или преподавателската професия. Успехи в журналистиката, връзки с обществеността, реклама, мода, козметика.

Рак

Като силно свързани с водата, вас ви вълнува всичко мистично. Искате да откриете тайните на вселената и да стигнете до дълбините на човешката душа. Великият психолог Карл Юнг е роден под знака на Рака. Вие сте прекрасни педагози и учителската професия е вашето призвание. Обожавате децата и сте отлични родители и възпитатели. Искате да стигнете до корените на всяко явление и от вас става отличен историк. Не се занимавайте с агресивни спортове и военни дейности. Успехи в антикварна търговия, разпродажби на ценни предмети, търговия, дизайн, фотография, ресторантьорство.

Лъв

Представителите на този знак са красиви и ефектни, артистични и аристократични. Те умеят да се държат достойно пред публика и обичат да приемат овациите на хората. Какви други да станат, освен артисти. Робърт де Ниро е роден под знака на Лъва. Ако не искате да се занимавате с актьорстВо, опитайте с управление - на фирма, на град, на държава. Ще имате невероятен успех. Избягвайте рутината. Успехи в търговия, бижу терство, продажба и ремонт на коли и авто-аксесоари, търговия с напитки и десерти, козметика, техника.

Дева

Проницателни, трудолюбиви, внимателни и стриктни до дребнавост, отговорни, подредени - Вие сте истинските лекари на зодиака. Но като талантливи анализатори, може да се захванете и с литература. Лев Толстой е роден под знака на Дебата. Подредеността ви ще ви направи отличен управител или собственик на хотел или ресторант. Но и до тук няма да се ограничите. Вашият изключителен ум и отлична памет ви дават възможност да реализирате във всяка професия, която си пожелаете. Успехи в производството и търговията с мебели и стоки за дома, недвижими имоти, търговия с техника, туризъм.

Везни

За вас важни са справедливостта, спокойствието и красотата. Търсете реализацията си в тези сфери. За вас ще са отлични професии дипломацията, юридическа кариера, дизайн. Може да направите фирма за брачни консултации или за организиране на сватбени тържества. Вашият знак покровителства брака и вие ще имате успех. Запомнете, че вашата тактичност, изящество и чувството към красивото ще ви донесат слава и успех навсякъде. Успехи в шоубизнеса, търговия с произведения на изкуството, реклама, журналистика, бижутерия, охранителна дейност, кулинария, медицина.

Скорпион

Всеки представител на тази зодия е съвсем различен от другите. Това, което ви обединява е, че трябва непрестанно да се занимавате с нещо рисковано, което ви предизвиква. Ако се реализирате в областта на медицината, то ще е онкология, реанимация, психиатрия. Ако е спорт, то ще е парашутизъм. Ако е военно дело, то ще станете сапьор. Вие не знаете какво е страх. Вършите работата си както трябва. От вас зависи много, защото вие можете неща, които никой друг не може. Успехи в политиката, охранителна дейност, журналистика, банково дело, адвокатска кантора, реклама, недвижими имоти, връзки и комуникации, търговия с мебели.

Стрелец

Вие сте родени за началник - авторитетни, спокойни, справедливи и строги. Ако не се реализирате в това поприще, запомнете, че ви очаква бляскаво бъдеще в историята и философията, защото имате широта на възгледите и глобалност на мислите. Духовното ви привлича и ако не се посветите на религията, то можете да напътствате хората като психолог или възпитател. Успехи в медицината, туризъм, застраховане, средства за информация, мода.

Козирог

Вие сте целеустремени, мобилизирани, верни и отговорни. Всяка своя работа я вършите стриктно и съвършено. Можете да се реализирате във всяка област, където пожелаете. За вас най-привлекателна е тази работа, която е трудна и сложна - хирургия, външна търговия, управление на държава или водач на големи групи хора, като Иисус Христос. Успехи в търговия с недвижими имоти, автомобили, ценни книжа, спортни стоки, хранителни стоки, строителството и архитектурата.

Водолей

Вие сте гении и изобретатели. С всяка задача стигате до крайност -или сте фанатик-програмист, или гений в кибернетиката. Вие винаги сте с няколко години напред пред човечеството. С каквото и да се заемете, вие ще бъдете гений в работата си. Също като Моцарт. Никой не може да опитоми и подчини Водолея. Затова не е хубаво да имате началници. Станете вие самите началник и водач. Успехи в туризма, транспорт на товари, производство на играчки, спортни стоки, кинопроизводство.

Риби

Рибите мечтаят да живеят в прекрасен, тих и спокоен свят, пълен с музика и любов. Сблъсъкът с реалността ги наранява. Затова повечето от вас търсят спасение в изкуството, като Шопен или Микеланджело. Състрадателни и любвеобилни, Рибите са незаменими като помощници на хората - социални работници, медицински сестри. Успехи в издателския бизнес, хотелиерство, работа с валута, туризъм, салони за красота, търговия с бижутерия.




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bven - Браво!
29.09.2010 20:10
Толкова истински неща за моите близки - явно , звездите са с всички нас! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sonyagarcheva
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 769844
Постинги: 206
Коментари: 134
Гласове: 395
Спечели и ти от своя блог!