Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2010 15:40 - Отворено писмо до Бойко Борисовза за отмяната на забраната за тютюнопушене на обществени места
Автор: sonyagarcheva Категория: Политика   
Прочетен: 2061 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 22.02.2010 18:20


 От една моя публикация в Facebook, в коят изразявам недоволството си от отмяната на забраната за тютюнопушене на обществени места, която трябваше да влезе в сила от 1 юну тази година. Получих много коментари на мои приятели в мрежата, затова че и те не са съгласни с тази отмяна. Ето какво предложение даде моя приятел Данaил Танев по този въпрос:

"primeminister@government.b
g
На този мейл можем да пишем на премиера, г-н Борисов и да изразим крайното си несъгласие с отмяната на забраната. Това правителство работи там ЗА НАС, а не ние за тях. Така че трябва да си изказваме мнението и да очакваме от тях да го слуашат!!!"

 
Ето и отвореното писмо, което ние с него вече изпратихме, но искам да го споделя и с вас!
 
"Г-н Премиер

Искам да изразя дълбокото си разочарование от намерението на Вашето правителство да отмени забраната за тютюнопушене, която беше планувана да влезе в сила от юни месец, 2010. Ако го направите, ще сринете моето, а и на много българи доверие в интегритета на Вашето правителство. Ние сме Ви избрали, за да служите за благото на народа. Неоспорим факт е, че забраната за тютюнопушене Е за доброто на българския народ.

Аргументите на бизнес-общността за финансови загуби са неоснователни и цинични, защото човешкото здраве не може да бъде сравнявано с пари. Далеч не сме първите, които прибягваме до тази мярка и историята показва само ПОЛОЖИТЕЛНИ резултати. А финансовите трудности, които биха могли да настъпят за определени бизнеси не са нито фатални, нито големи.

Искрено се надявам да не се превърнете в поредната политическа фигура, разочаровала българите, като започва да служи на бизнес интереси, вместо на народа.

С уважение,
Данаил Танев" ,
мои приятели от FB и аз

Гражданска петиция против облекчаване на забраните за тютюнопушене и за отстраняване на депутата Емил Димитров от парламентарната група на ГЕРБ

От: Национален форум "Да бъдем европейци"

Линк на петицията: 
http://bgpetition.com/bez-tsigaren-dim/index.html



Гласувай:
1



1. анонимен - Ами то правителството
22.02.2010 18:56
Ами то правителството се отметна за 100 000 неща, та за тютюнопушенето ли няма да се отметне. Дано имате успех в каузата!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sonyagarcheva
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 766117
Постинги: 206
Коментари: 134
Гласове: 395
Спечели и ти от своя блог!