Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2010 17:39 - Калин Врачански и Брад Пит делят един герой
Автор: sonyagarcheva Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1187 Коментари: 0 Гласове:
4



image И двамата са синеоки, светлокоси и истински магнит за жените. Единият е холивудски ас, другият – един от нашумелите млади актьори в България. А сега делят и общ супергерой.

В новата анимация "Мегаум", която е начело на бокс офиса в САЩ и превзе киносалоните по цял свят, своенравният Метромен е озвучен от звездата Брад Пит, а само месец по-късно – на 17 декември, когато ще бъде премиерата на филма в българските кина - ще можем да чуем как се справя и Врачански, познат на зрителите от сериала "Стъклен дом". Сред останалите актьори, които ще чуем на български във филма, e  Румен Угрински, тв водещ в "Господари на ефира". Той ще даде гласа си на слугата на Мегаум Минион.

Петър Калчев, актьор от малък градски театър "Зад канала" ще чуем като самия зъл Мегаум, Мина Костова - като репортерката Роксан Ричи, а Иван Петков - като Титан.

 

Режисьор на "Мегаум" е Том Макграт, създател на култовата анимация "Мадагаскар"  а продуцент е Бен Стилър, който на Коледа ще видим в дългоочакваното продължение на комедията "Запознай ме с вашите", което ще се казва Little Fockers ("Запознай се с малките"). В анимацията доброто и злото имат своите превъплъщения в двама супергерои – странния на вид и с брилянтен ум злодей Мегаум и неговия вечен опонент - обичаният от всички в Метросити чаровник Метромен.

В един от безбройните зли планове Мегаум случайно убива Метромен и радостта му се оказва краткотрайна, когато осъзнава необичайната ситуация - суперзлодей без супергерой, който да му се противопостави.

 

В последвалата, изпълнена с екшън и комични ситуации, история Мегаум създава нов супергерой Титан, който се оказва по-силен и по-опасен от Метромен. Но и хиляди пъти по-лош от него.

Зрителите ще станат свидели на битка с всички възможни средства, не само за спасяването на Метросити, но и за любовта на красивата репортерка Роксан.

 

Това не е първият път, в който Калин Врачански дава гласа си на рисуван герой. Почитателите му могат да го чуят и в друга анимационна продукция - "Рапунцел и разбойникът".



Тагове:   Калин,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sonyagarcheva
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 769094
Постинги: 206
Коментари: 134
Гласове: 395
Спечели и ти от своя блог!