Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2010 16:49 - Яж, моли се и обичай“ вече и на филм
Автор: sonyagarcheva Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2109 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.08.2010 20:11


Яж, моли се и обичай“ вече и на филм

imageНевероятно успешният роман на Елизабет Гилбърт вече си има и своя кино версия. Автобиографичната история на авторката се превърна в пътеводна звезда за много госпожи и госпожици, които в някакъв момент от живота си са загубили себе си, но за сметка на това пък са намерили много допълнителни килограми. Шегата настрана, обаче ,,Яж, моли се и обичай“ явно наистина притежава необходимото, за да впечатли читателите.

С Джулия Робъртс    в главната роля филмът няма как да не направи същото. Още повече като е продуциран от самия Брад Пит.  Авторка дори  споделя, че когато за пръв път гледала кино-лентата си поплакала доста, защото личната й история е интерпретирана по изключително емоционален и истински начин. А ето за какво става дума в книгата :

Елизабет Гилбърт e млада омъжена жена, която не е щастлива от семейния си живот. След мъчителен развод и бурна любовна връзка тя е съсипана и объркана, но и свободна както никога преди. Лиз се отправя на едногодишно пътешествие в търсене на щастието и равновесието в живота си. Най-напред прекарва четири месеца в Рим, където учи италиански с помощта на красиви братя близнаци, въздържа се от романтична обвързаност (въпреки близнаците) и напълнява с десет килограма. След това прекарва четири месеца в ашрам в Индия, където установява, че за да постигнеш просветление, трябва да си готов дори да ставаш посред нощ и да търкаш пода на храма. Там успява да обуздае част от демоните в себе си. Накрая се озовава на Бали, където беззъб шаман на неизвестна възраст й показва нов път към покоя – просто седи и се усмихвай. И ето че щастието бавно пропълзява в нея и я завладява.

У нас филмът ще излезе през октомври.





Тагове:   моли,   филм,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sonyagarcheva
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 769677
Постинги: 206
Коментари: 134
Гласове: 395
Спечели и ти от своя блог!