Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2012 16:31 - Музикално-театрална студия "Желание" вече към ОШИ
Автор: sonyagarcheva Категория: Изкуство   
Прочетен: 2466 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 21.10.2012 20:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От тази година Музикално - театрална студия "Желание" преминава към Обединената школа по изкуства "Евгени Зумпалов" към Театър Дом-паметник.
image 
На 1 октомври стартира Музикално-театрална студия „Желание“ към ОШИ „Евгени Зумпалов“ към Театър Дом-паметник. Обучението включва занятия по актьорско майсторство, техника на говора, пластика, а в края на учебната година спектакъл. Целта на обучението в музикално-театралната студия е овладяването на основни практически актьорски и вокални умения, съобразно изискванията на съвременния театър. За всички, които предпочитат актьорството просто като хоби, начин за разтоварване и обогатяване, поддържане на духа и създаване на нови контакти. Всеки, който иска да се занимава с театър и мечтае за сцена, може да се запише като подаде заявление в театъра. 
Репетицийте се провеждат всеки Понеделник и Сряда от 15:00 до 16:30 часа. 
image
 Музикално - тетрална студия "Желание" бе създадена преди година и половина към ОУ "Двайсти април" Панагюрище. До момента "Желание" има няколко реализирани самостоятелни проекта: "Свети Валентин", "Тук възкръсва България", "Легендата за Джак" (виж тук:sonyagarcheva.blog.bg/izkustvo/2011/10/31/sys-spektakyla-quot-legendata-za-djak-quot-otpraznuvahme-hal.844389 ),
както и забавно развлекателния шоу спектакъл "Комици-ученици". 

За Школата

Вече 55 години в град Панагюрище Обединената школа по изкуства осигурява най-доброто в предоставянето на съвременни професионални педагогически услуги, насочени към организиране на свободното време на децата и младите хора и тяхното естетическо възпитание чрез средствата на изкуствата.
Досегът с изкуството е съществена част от качеството на живота. Доказано е,че заниманията с изкуство провокират творческите способности у хората, насърчават използването на въображението при решаване на проблеми, предлагат начин на себеизразяване и не на последно място са вълнуващи и забавни.
http://pia-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=17439:2012-10-02-06-22-13&catid=37:culture&Itemid=82



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sonyagarcheva
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 769097
Постинги: 206
Коментари: 134
Гласове: 395
Спечели и ти от своя блог!