Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2009 01:17 - Галаспектакъл "VIVA L’OPERA" с любими поп и оперни изпълнители - 16 октомври НДК. В памет на Лучано Павароти
Автор: sonyagarcheva Категория: Изкуство   
Прочетен: 1133 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 31.10.2009 01:26


   

image

 

За втора година Фондация НАЦИОНАЛНА ОПЕРА И БАЛЕТ организира галаконцерт ”VIVA L’OPERA” с участието на приятели на операта - любими наши поп и оперни певци, актьори и специални гости на България. Спектакълът е на 16 октомври 2009 година, от 19:00 часа в зала 1 на НДК.

 

Преди повече от 30 години великият тенор Лучано Павароти за първи път събира на една сцена световни звезди от различни жанрове - поп, рок, опера, джаз, мюзикъл, рап...
Милиони хора по цял свят запяват заедно със своите идоли и откриват красотата на музиката от различни жанрове.Лучано и неговите концерти "Павароти и приятели" завинаги обединяват хора от различни поколения и музикални предпочитания.

 

imageТази година на една сцена ще излязат: световноизвестната италианска певица Алесандра Реца, която е солистка на Арена ди Верона, Италия; големият и обичан наш тенор Калуди КалудовКирил Манолов, едно от най-добрите мецосопрани в момента в България - Даниела ДяковаДиана Василева, която и тази година е лаурет от Майсторския клас на Райна Кабаиванска; Орлин Горанов.

Специално участие ще вземат джазпевиците  Йълдъз Ибрахимова и Хилда Казасян, попизпълнителите Мариана Попова, Дани Милев; актьоритеРуслан Мъйнов и Мая Новоселска.

Режисьор е Христо Симеонов. На диригентския пулт ще застане  Мартин Пантелеев. http://www.panteleev.de


Първият концерт в памет на ЛУЧАНО ПАВАРОТИ,  състоял се на 07.10.2008., събра на една сцена най-големите български оперни и поп изпълнители и предизвика бурните аплаузи на публиката от различни поколения. Възторжените отзиви в пресата и положителната оценка на музикалната критика ни окуражава организаторите  да го превърне в ежегодно издание.

 

Билети за концерта на цени 10-50 лева може да бъдат закупени от Билетна каса НДК и онлайнwww.eventim.bg



Тагове:   октомври,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sonyagarcheva
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 770724
Постинги: 206
Коментари: 134
Гласове: 395
Спечели и ти от своя блог!