Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2010 21:05 - ASTAX 10 STOP AGE
Автор: sonyagarcheva Категория: Бизнес   
Прочетен: 5074 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.08.2010 18:47


  НАЙ-НОВОТО НАУЧНО ПОСТИЖЕНИЕ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА КАРАСОТАТА И ЗДРАВЕTO
image   

Свободните радикали

Свободните радикали са крайно нестабилни молекули, готови да реагират с всичко, с което могат. Резултатът от тяхната реакция се нарича "оксидация". Веднъж след като процесът на оксидация започне, той може да предизвика верижна реакция, при която се отделят повече свободни радикали. Можете да се уверите във вредата, която се нанася в следствие на оксидацията, когато металът ръждясва. Това което се получава в нашия организъм като ефект е същото. Свободните радикали възникват в организма при:
  • Стрес
  • Замърсяване
  • Свръхфизическо натоварване
  • Слънчева светлина и УВ лъчи
  • Преработена храна
image Процесът на оксидация се илюстрира от лесен експеримент. Една ябълка е разрязана на половина. Едната половина е намазана с покритие от лимонов сок, а другата е оставена под въздействието на въздуха. Още след няколко минути можете да се уверите във вредата, която оказва оксидацията на половината ябълка в дясно, докато тази в ляво запазва приятния си външен вид поради естествената антиоксидантна защита на лимоновия сок. Това, което се случва с половинката ябълка вдясно е това, което се случва с нашия организъм, ако не възпрепятстваме свободните радикали. Вредното въздействие на оксидацията и свободните радикали приема както външно, така и вътрешно проявление. Външното проявление върху кожата ни е свързано с възрастови изменения - фини линии, бръчки и суха кожа.

Вътрешното проявление на свободните радикали се свързва с увреждане на тъкани и клетки и ДНК в клетките. Учените смятат, че увреждането на ДНК структурите е основната причина в процеса на стареене.
ASTAX STOPAGE 10 съдържа най-силният антиоксидант, известен на човечеството - астакстин и най-мощният каротеноид лутеин, който и известен не само с антиоксидантните си свойства, но също така със способността си да предпазва очите от катаракта и възрастова макулна дегенерация. Astax 10  ви предоставя най-ефективните природни  елементи в процеса против стареене.

  Водеща роля на Zepter в световните изследвания

      Zepter винаги се е старал да помогне на клиентите да постигнат дълготрайно здраве и красота. След повече от 20 години дейност в повече от 40 страни на 5 континента,световната мисия на zepter e повлияла благотворно бърху живота на повече от 
65 000 000 души.
    В изследователския център и производствена база на Zepter Cosmetics в Швейцария, прилаганата усъвършенствана технология и традиционно високо швейцарско качество на производство са превърнали козметичния бранд в лидер в грижата за кожата.





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sonyagarcheva
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 770611
Постинги: 206
Коментари: 134
Гласове: 395
Спечели и ти от своя блог!